Minden problémára van egy megoldás

Ajtónyitás az ajtó sérülése nélkül

2014/06/22. - írta: webes1

Ajtónyitás Éjjel-Nappal - Zármentés

 

Ajtónyitásra akkor van szükség ha az ember ki vagy bezárta magát, elveszett a kulcs vagy ép ellopták esetleg beletört a kulcs a zárba. Ilyen esetekben minden embernek a legfontosabb, hogy mihamarabb bejuthasson lakásába. Épen ezért elhamarkodott döntés szokott lenni a legrosszabb amikor berúgják az ajtót és nem is számolnak azzal a ténnyel, hogy milyen kárt is okoznak ezáltal.

Nagyon fontos, hogy amikor ajtónyitásra van szüksége soha se rugdalja be az ajtót, se feszegesse semmilyen hasonló módszereket se alkalmazzon, mert csak növeli a problémát. Célszerűbb ha szakembert hív aki pontosan érti a dolgát és az ajtó kinyitását sérülés mentesen végzi el.

Az ajtónyitásnál is figyeljen oda, hogy amikor megtörtént az ajtónyitás utána zárat olyan zárra cseréljék ki önnek ami az ön szeme előtt van kibontva és minimum egy D5 fokozattal rendelkezik. Így tudja azt, hogy a lakásához csak önnek lehet kulcsa ami nem csak önnek jó, de a zárszerelőnek is mivel nem lehet azt mondani, hogy esetleg nála is van kulcs, a D5, D6, D7 stb a zár biztonsági fokozatát jelenti, ami már legalább D5 az már biztonsági zárnak számít.

Ha kizárta magát vagy bármilyen más okból kifolyólag ajtónyitásra van szüksége, keresse ajtónyitó mestereinket bátran, akik minden nap 24 órás ügyelettel állnak szolgálatukba. Web: http://www.ajtonyitas-zarnyitas.hu/ és az ajtónyitást bízza ránk!

komment
süti beállítások módosítása