Minden problémára van egy megoldás

Felújítás utáni nagytakarítás

2014/10/30. - írta: webes1

 

Ha unja már a takarítást?!

 

Épen felújítja lakását vagy már felújította, de nem tud mit kezdeni a sok kosszal ami utána maradt? Akkor javasoljuk, hogy akár azonnal keresse fel a http://www.takaritasok.hu/felujitasutanitakaritas.html weboldalt és vegye ön is igénybe takarító csapat segítségét.  Gyors munkavégzés precízen és alaposan mindez megfizethető áron.

Takarítás keretén belül a lakástakarítás részlegünk mindent elvégez amit csak lehet: csempe lemosása, ablakok tisztítása, illemhelyek fertőtlenítése, szőnyegek nedves-száraz mosása, porszívózás, felmosás, konyha alapos kifertőtlenítése, áttakarítása, de kérésére még a garázstakarítását is elvégezzük.

 

takarito-1.jpg

 

Szolgáltatásainkat Budapesten, Budaörsön, Érden, Dunakeszin, Törökbálinton, Biatorbágyon vehetik igénybe, rejtett költségektől mentesen, 100% ügyfél elégedettségi garanciával! 

Lakásfelújítás utáni takarítás sohasem könnyű feladat, hisz az odaszáradt festék foltok a rengeted por és miegymás eltakarítása nem egyemberes feladat. Amennyiben nem szeretne ilyen piszkos munkával tölteni szabadidejét, bízza ránk a felújítás utáni takarítás feladatát. Megyünk és tiszta, higiénikus környezetett varázsolunk lakásába, irodájába, házába!

 

komment
süti beállítások módosítása