Minden problémára van egy megoldás

Zárnyitás szakszerű eszközökkel

2015/02/20. - írta: webes1

 

Zárnyitás szakszerű eszközökkel

 

Vannak olyan szituációk, amikor fontos, hogy ne veszítsük el a fejünket. Katasztrófahelyzetek, Személyi sérülések során szokták általában ezt említeni. Nos, a mi esetünk egy kisebb balesetnek is felért az én olvasatomban.
Az történt, hogy dolgozni indultam amikor is rájöttem, hogy az egész éjszakán át íródott bemutatóm a dolgozószobámban maradt a pendirve-on, amit nem tettem bele a táskámba. Visszafordultam volna, amikor is csapódott az ajtó és persze a kulcs az előszobában volt. Kizártam magam úgy, hogy az egész estés munkám
sem volt nálam. Az értekezlet délelőttre volt tervezve, így nem sok időm volt, hogy bejussak a lakásba és beérjek az irodába. Hatalmas, nyugtató lélegzések közepette kiokoskodtam, hogy a szomszédtól kérek segítséget. Hála az égnek ő még nem indult el otthonról, így kikereste a zárnyitó mester telefonszámát. Kértem, hogy siessen, hiszen feltétlenül be kell időben érnem a munkahelyemre. Jött is és alig fél óra múlva már a záramon dolgozott.
A behatolás roncsolásmentes zárnyitással sikerült, így a kulcs és az adathordozó felmarkolása után azonnal útnak indulhattam.

 

zarcsere_zarszereles.jpg

 

 

komment
süti beállítások módosítása