Minden problémára van egy megoldás

Raktár takarítás

2014/07/09. - írta: webes1

 

Raktár takarítás Budapest

 

Raktár takarítás különösen fontos főleg akkor ha a raktárban olyasmit tárolunk amit nem szabad poros helyen. Ilyen esetekben a raktárat alaposan tisztává kell tenni. Cégünk raktár takarítás és minden jellegű takarítást elvégez Budapest területén akár azonnali kezdéssel is ha sürgős esetről van szó. Általunk biztosított raktár takarítás rendkívül alapos és kifejezetten részletes mindenre kiterjedő szolgáltatást jelent, így többek között magába foglalja a teljes portalanítást, szemetek összeszedését, a csövek és szellőzők áttisztítását vizesen, a csövek és fém felületek felületkezelését, a talapzat önjáró súrológéppel való tisztítását, a sarkok kisúrolását egytárcsás géppel és a speciális vegyszerek alkalmazását szükség szerint.  
Raktár takarítás mindig nehéz feladat, hiszen nem csak nagy dobozokat teszünk a raktárba, hanem bizony van amikor sok apró dolgokat. De nekünk nem jelent problémát. A raktár takarítás elvégzésénél semmit sem teszünk szanaszét, így a munka végeztével ön pontosan ugyan ott fog megtalálni mindent ahol raktár takarítás előtt volt.

 

Raktár takarítás esetén hívjon 06-70-290-71-80. Raktár takarítás Budapest területén reális áron, garanciával! Hívjon bizalommal és vegye igénybe takarító csapatunkat!

komment
süti beállítások módosítása