Minden problémára van egy megoldás

Ajtónyitás ahogyan a valódi ajtónyitó mester végzi

2014/09/30. - írta: webes1

 

Segítség kizártam magam a lakásomból!

Azonnali zárnyitás kell!

 

 

Ha kizárta magát az ingatlanából esetleg pont fordítva ( bezárta magát ), keresse mindig a profi ajtónyitással foglalkozó mestert, mert csak egy hozzáértő, magasan képzett szakember tudja azt az ajtót úgy kinyitni, hogy minden fajta roncsolást elkerül. Nem sérül meg sem az ajtó, sem pedig az ajtófélfa.  Manapság egyre többen hirdetik magukat az interneten, hogy így meg úgy nyitnak ki egy ajtót. Sajnos a valóságban a statisztika pedig azt mutatja, hogy több mint a fele nem is ért hozzá.

kep4.jpgEgy ajtó kinyitása nem pajszeres módszerrel kell, hogy történjen és nem minden esetben kell a zárat sem szétfurkálni. Persze ezt egy hozzá nem értő személy nem tudja elérni. Akinek nem a szakmája az ajtónyitás, zárnyitás, annak persze ezek a mondatok idegenek tűnnek. Pedig nagyon sok esetben lehet egy ajtót vagy ép egy zárat úgy kinyitni, hogy a nyitás követően a zárat továbbra is lehet használni. Ilyen esetek például az is amikor becsapódik az ajtó ( a huzattól). Ilyenkor az ajtónyitás az ajtó és a zár sérülése nélkül történik, persze aki tudja a módszerét, hogy hogyan kell így kinyitni.

Ha önnek is ajtónyitásra volna szüksége akár hétvégén akár munkaszünet napon vagy éjszaka a www.ajtonyitas-zarnyitas.hu mesterei mindig számíthat! Keresse őket bizalommal a nap bármelyik szakában a főváros egész területén és környékén.

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása